Skip to content

Monthly Archives: november 2020

Tilkendegivelse ønskes snarest

Som det tidligere er meldt ud, har vi i onsdags besluttet at fortsætte samspillet under hensyntagen til de skærpede krav overfor forsamlinger.
Bestyrelsen har efterfølgende ønsket en skriftlig tilkendegivelse, og derfor er der oprettet en liste på hjemmesiden, hvor man bedes skrive JA, hvis man vil fortsætte samspillet under hensyntagen til krav om mundbind, og NEJ hvis man ikke ønsker at deltage under disse almene krav.
Hurtig reaktion er ønsket.
Preben Dalgaard skriver således:
De skærpede krav til bæring af mundbind vil også gælde for AALBRA. Bestyrelsen ønsker en tilkendegivelse fra medlemmer om hvorvidt det har indvirkning på om de ønsker at samspillet skal fortsætte eller om man skal holde en pause indtil primo januar.
Kravet er at vi skal bære mundbind når vi ankommer til samspil og først aftager det når vi sidder ned for at spille. Rejser vi os op skal mundbindet på i pausen og så fremdeles. 
Det er et ønske fra bestyrelsen at medlemmerne spørges igen om dette krav vil have indflydelse på om de fortsat vil være med til samspillet og overholde disse krav.
Webmasters holdning er klar.
Når Hendes Majestæt Dronning Margrethe II kan, så kan du nok også godt.