Skip to content

Monthly Archives: maj 2020

Bestyrelsen orienterer om Covid-19

Kære AALBRA, Luftmatroser og dirigenter

Flyvestatonen har stadig udelukket os fra at benytte vort musiklokale til samspil, og det gælder både AALBRA og Luftmatroserne i hverfald mindst til midt ind i juni måned.

Bestyrelsen har snakket sammen via tlf og har besluttet at samspil (AALBRA) og instrumentalundervisning (Luftmatroserne) først startes op efter sommeren, om alt går vel efter følgende plan:

Instrumentalundervisning med Ole Aagaard kan starte mandag den 17. august i musiklokalet på flyvestationen.

Samspil i AALBRA med Gert Nørgaard opstartes onsdag den 19. august kl. 16, Sandmosevej 19, Ryaa, 9440 Aabybro hos Sus og Preben.

Vi starter således så blødt op, som vi kan med udendørs samspil, efterfulgt af fællesspisning af egen grillmad.

Vi har god plads, så der skulle være mulighed for at vi passer rigtig godt på hinanden.
Pak jeres picnic-kurv, som i plejer med tallerkener, bestik, glas og grillmad, så sørger bestyrelsen for at der er gratis drikkevarer og varme griller til rådighed.

Den tid der går fra nu af og til august måned, skal bruges på at blive klogere og godt forberedt på hvorledes vi skal forholde os, når vi mødes til samspil i musiklokalet på Flyvestation Aalborg.

Musikforeningens generalforsamling vil blive afviklet snarest muligt efter AALBRA opstart.

Desværre må vi nok erkende, at vort kendetegn med at give hinanden et godt håndtryk måske ikke lige er sagen i øjeblikket. Men måske er der nogen i AALBRA, som har forslag til en anden god måde man kan hilse på i AALBRA fremadrettet.

OBS!
AALBRA, flagdag den 5. september i DGI-huset i Aabybro. Formiddag. Sæt kryds i din kalender!!!!

Bestyrelsen håber at du og dine kære alle har det godt, og vi glæder os til at vi atter kan være sammen omkring vores hobby i hinandens gode selskab.

På bestyrelsens vegne

Preben Dalgaard Formand